Böcker av Torbjörn Nilsson

Se alla böcker av Torbjörn Nilsson här

På denna sida hittar du en översikt över Torbjörn Nilssons böcker där du kan läsa mycket mer om hans visioner för organisationsutveckling.

Skicka en förfråganSe föreläsningar
Thing
Thing

”Fotboll ska man upptäcka, inte bli instruerad i.”

Torbjörn Nilsson har inte bara gjort sig ett namn som expert inom fotboll, utan han är även en uppskattad föreläsare, projektledare och författare. Hans gedigna erfarenhet inkluderar roller som både ledare och framstående spelare i det svenska landslaget, där han har erövrat priser som Guldbollen och titeln som skyttekung i Allsvenskan.

Torbjörn har genom sina böcker, exempelvis ”Leda med känsla” och ”Vägen till mål”, delat med sig av sina insikter i ledarskap och teamutveckling. Han inspirerar företag och organisationer att utvecklas genom att applicera principer från fotbollens värld på arbetsplatsen. Hans förmåga att bygga teamkänsla och engagemang mot gemensamma mål gör honom till en mycket eftertraktad föreläsare och mentor.

Thing

Böcker av Torbjörn Nilsson

Gemensam motivation för ökad produktivitet

Upptäck Torbjörn Nilssons inspirerande föreläsningar där han delar med sig av sin djupa kunskap om ledarskap, lagarbete och organisationsutveckling. Genom att använda fotbollen som sin förklaringsmodell, ger han konkreta verktyg och insikter för att skapa en positiv och framgångsrik arbetskultur.

Se föreläsningar
Fredrik Sundström, VD
SSAB Europe SSC AB

"Väldigt lättsam och humoristisk föreläsning. Bra upplägg!"

Jag ser fram emot att höra från dig och diskutera hur jag kan hjälpa dig. Tveka inte att kontakta mig.

För förfrågningar gällande föreläsningar vänligen fyll i formuläret.

Med vänliga hälsningar
Torbjörn Nilsson
Tfn 070-913 02 14
info@torbjornnilsson.com

*” anger obligatoriska fält