TV med Torbjörn Nilsson

Se alla tv-serier med Torbjörn Nilsson här

Denna sida ger dig en överblick över de TV-serier Torbjörn Nilsson har medverkat i. Scrolla ner för att läsa mer.

Skicka en förfråganSe föreläsningar
Thing
Thing

Det känsliga geniet

Torbjörn Nilsson kämpar med självförtroendet under matcher trots hans talang. IFK Göteborgs tränare, Sven-Göran ”Svennis” Eriksson, tar hjälp av en norsk idrottspsykolog för att hjälpa Torbjörn att övervinna sina mentala hinder. Genom psykologens stöd och Svennis förståelse för Torbjörns sårbarhet, blomstrar Torbjörns talang och självförtroende. IFK Göteborg vinner till sist UEFA-cupen 1982 med en inspirerad och självsäker Torbjörn Nilsson i spetsen.

Titta på Svtplay.se

”Fotboll ska man upptäcka, inte bli instruerad i.”

Svensk fotboll behöver få fram fler kreativa offensiva spelare och problemet grundläggs, enligt Torbjörn, under de tidiga åren i föreningslivet. För mycket konövningar och instruktioner om spelsystem och för lite irrationalitet och egna lösningar begränsar ungdomarna.

I Sverige finns det 600.000 aktiva fotbollsutövare och det svenska föreningslivet tycks vara uppdelat i två läger. I det ena råder total vinnarhets, tidig toppning och risk för psykisk ohälsa hos ungdomar, i det andra lägret är viljan att vinna tabu, här tycker man knappt att man ska räkna målen och tävla. Torbjörn och Martin har en tredje väg som dom anser är den rätta: vi ska göra många mål och vinna, men vi ska göra det tillsammans och utan utslagning och toppning.

Fredrik Sundström, VD
SSAB Europe SSC AB

"Väldigt lättsam och humoristisk föreläsning. Bra upplägg!"

Jag ser fram emot att höra från dig och diskutera hur jag kan hjälpa dig. Tveka inte att kontakta mig.

För förfrågningar gällande föreläsningar vänligen fyll i formuläret.

Med vänliga hälsningar
Torbjörn Nilsson
Tfn 070-913 02 14
info@torbjornnilsson.com

*” anger obligatoriska fält