Keynotes

Skapa en vinnande kultur tillsammans

Upptäck Torbjörn Nilssons kraftfulla föreläsningar där han delar med sig av sin unika förståelse för ledarskap, laganda och organisationsutveckling.

Skicka en förfråganLäs mer om Torbjörn
Thing
Thing

Ledarskap, laganda och organisationsutveckling

Torbjörn Nilsson är en respekterad figur inom både fotbollsarenan och affärsvärlden. Med en imponerande karriär som spänner över årtionden har han inte bara skapat sig ett namn som framstående fotbollsspelare och ledare, utan också etablerat sig som en eftertraktad föreläsare, projektledare och författare.

Med en bakgrund inom fotbollen som spelare och ledare tar han med dig på en resa där han kombinerar sina erfarenheter från idrotten med insikter om hur man skapar en framgångsrik arbetskultur. Genom inspirerande berättelser och praktiska verktyg ger han dig och ditt team den nödvändiga drivkraften för att nå era gemensamma mål.

Torbjörn Nilsson föreläsning

Leda med känsla

I sina föreläsningar utforskar Torbjörn konceptet av laganda, från dess skapande till de faktorer som kan påverka det negativt. Han lyfter fram hinder och möjligheter som uppstår när grupper utvecklas och förändras. Genom att belysa både ledarens och medarbetarnas ansvar i dessa processer förklarar han hur en gemensam målsättning är avgörande för att främja optimal utveckling och förbättrad prestation inom gruppen.

Skicka en förfrågan
Fredrik Sundström, VD
SSAB Europe SSC AB

"Väldigt lättsam och humoristisk föreläsning. Bra upplägg!"

Jag ser fram emot att höra från dig och diskutera hur jag kan hjälpa dig. Tveka inte att kontakta mig.

För förfrågningar gällande föreläsningar vänligen fyll i formuläret.

Med vänliga hälsningar
Torbjörn Nilsson
Tfn 070-913 02 14
info@torbjornnilsson.com

*” anger obligatoriska fält