Om Torbjörn Nilsson

Laganda och målinriktad organisationskultur

Få konkreta verktyg för organisationsutveckling med Torbjörn Nilsson: inspirerande föreläsningar om ledarskap och grupputveckling.

Skicka en förfråganSe föreläsningar
Thing
Thing

Laganda och målinriktad organisationskultur

När det gäller att inspirera till förändring och framgång är Torbjörn Nilsson en expert. Med sin unika förståelse för ledarskap och lagarbete tar han med sig åhörarna på en resa där fotbollen blir en vägledande modell för att skapa en effektiv och engagerad arbetsplats. Genom att dela med sig av sina egna erfarenheter och insikter ger han konkreta verktyg och strategier för att främja delaktighet och målinriktat samarbete. Med Torbjörn Nilsson som mentor är varje steg mot framgång säkrat.

Experten på ledarskap och laganda

Torbjörn Nilsson är en respekterad figur inom både fotbollsarenan och affärsvärlden. Med en imponerande karriär som spänner över årtionden har han inte bara skapat sig ett namn som framstående fotbollsspelare och ledare, utan också etablerat sig som en eftertraktad föreläsare, projektledare och författare.

Som föreläsare tar Torbjörn med sig en unik förståelse för ledarskap och organisationsutveckling till arbetsplatser runt om i landet. Genom att använda fotbollen som sin förklaringsmodell visar han på vikten av lagarbete, delaktighet och gemensamma mål. Hans föreläsningar är fyllda av konkreta exempel och praktiska verktyg som inspirerar och motiverar alla som lyssnar.

Men Torbjörn Nilsson är inte bara en teoretiker – han har själv levt och andats ledarskap och laganda på fotbollsplanen. Med flera utmärkelser i bagaget, inklusive Guldbollen och skyttekung i allsvenskan, har han visat att hans framgångar inte bara är begränsade till talang utan också till hårt arbete och dedikation.

Genom sina böcker, såsom ”Leda med känsla” och ”Vägen till mål”, delar Torbjörn med sig av sin rika erfarenhet och sina insikter om hur man skapar en framgångsrik arbetskultur. Han lyfter fram vikten av att förstå spelets idé och hur man kan använda övning för att uppnå färdighet.

Med Torbjörn Nilsson som guide får man inte bara en föreläsare eller författare, utan också en mentor och inspiratör. Hans filosofi, som betonar vikten av att arbeta tillsammans för att nå gemensamma mål, är något som har blivit en levande sanning både på och utanför fotbollsplanen. Genom sin livsfilosofi har han visat att ledarskap och laganda är nyckeln till framgång – en insikt som han inte bara delar med sig av, utan också lever efter varje dag.

Thing

Böcker av Torbjörn Nilsson

Jag ser fram emot att höra från dig och diskutera hur jag kan hjälpa dig. Tveka inte att kontakta mig.

För förfrågningar gällande föreläsningar vänligen fyll i formuläret.

Med vänliga hälsningar
Torbjörn Nilsson
Tfn 070-913 02 14
info@torbjornnilsson.com

*” anger obligatoriska fält